Uitleg overzicht Bratpack Beheer

Nadat je bent ingelogd in het CMS kom je op de volgende pagina terecht (klik op de foto voor vergroting):

Wat houden de verschillende onderdelen in en waar kan ik iets aanpassen?

1. Dit zijn alle onderdelen van de website.
    Onder Content vind je bijvoorbeeld alle onderdelen die op de website verschijnen. Zoals Home, Over ons, Contact etc..
    In de Slideshow vind je de afbeeldingen die op de homepagina (of andere pagina's) verschijnen en worden afgewisseld/roteren indien er meerdere zijn toegevoegd.
  2. Als je aan de linkerkant een onderdeel hebt aangeklikt, bijvoorbeeld Content, dan verschijnen alle onderdelen in dit vak. Dit gedeelte noemen wij het overzicht. Hier kun je de tekst van deze onderdelen bewerken en opmaken. Op de overzichtspagina verschijnen standaard 10 onderdelen. Indien er meer dan 10 onderdelen in het overzicht staan dan kun je via dit uitschuifmenu meer of alle onderdelen bekijken.
  3. Linksboven vind je de link naar jouw website. Deze is vooral handig als de website nog in de ontwikkelingsfase zit. Door op deze link te klikken, wordt er namelijk een nieuw tabblad geopend waar je de wijzigingen die je net hebt aangebracht direct kunt bekijken. Houd er rekening mee dat je de website waarschijnlijk even moet vernieuwen of het cache geheugen moet legen via Ctrl + F5.
  4. Door op ons logo aan de rechterzijde bovenin te klikken, kom je direct op onze website bratpack.nl uit. Hier kun je navigeren naar onze Support pagina of bekijken welke diensten wij nog meer aanbieden.

Succes!