Slideshow

Hoe kan ik een afbeelding toevoegen in de Slideshow?

Ga naar bratpack.nl en log hier in met jouw inloggegevens.

In het beheersysteem gaat je naar Slideshow (deze staat los in het hoofdmenu of onder Content) en klik op 'Toevoegen'. Zie afbeelding hieronder:

Het volgende scherm verschijnt (klik op de foto om te vergroten):

Stap 1: Plaats hier de titel van de Slide. Afhankelijk van het ontwerp verschijnt deze titel in een venster op de website. Deze kun je desgewenst ook leeg laten.
Stap 2: Upload hier de afbeelding. Voor de werkwijze zie * hieronder.
Stap 3: Indien de link verwijst naar een externe website, vink dan het hokje 'Nieuw venster:' aan. De website wordt dan geopend in een nieuw venster.
Stap 4: Vul hier een link naar een website of een pagina in.
Stap 5: Hier kun je een inleidende tekst invullen (optioneel).
Stap 6: Is de Slide goed opgemaakt? Sla deze dan hier op.

* De afbeelding kun je op twee manier uploaden. Door de afbeelding vanaf jouw computer naar dit venster te slepen of door dubbel te klikken in dit vak en deze vanuit jouw bestanden op de pc te plaatsen. Let op: er wordt een minimale grote van de slide aangegeven. In dit geval is dat 928 x 330 pixels. Indien de afbeelding kleiner is, zal de afbeelding niet mooi uitkomen in de slideshow en kun je de afbeelding niet uploaden.

Zodra je de afbeelding geplaatst hebt kun je deze passend maken door de afbeelding in te zoomen (1) of uit te zoomen (3). Met 2 kun je de afbeelding resetten naar de eerste weergave. Ben je tevreden met deze weergave? Zet dan de afbeelding vast middels het groene vinkje (5) of als je niet tevreden bent en een andere foto wilt gebruiken, verwijder dan de afbeelding door op het rode kruisje (4) te klikken.

Heb je verder nog vragen over het bewerken of op maat maken van afbeeldingen? Bekijk dan de volgende support pagina: Bratpack beheer - Afbeeldingen/ foto's en video's