Kan ik een overzicht uitdraaien met alle contactgegevens van de ingevuld formulieren via de website?

Ja, afhankelijk van de opbouw van de formulieren module, kun je via het beheersysteem van de website een overzicht uitdraaien met daarin alle aangevraagde formulieren. Deze is op te vragen via de formulieren in het beheersysteem.

Navigeer in het hoofdmenu (links) naar de module 'Formulieren' en klik dan in het overzicht met formulieren op de pijl:

Alle gegevens worden dan automatisch in een CSV bestand gezet, dat geopend kan worden in bijvoorbeeld Excel.

Let op: indien je die pijl niet terugvind in het overzicht, dan kun je geen export maken. Wil je dit wel? Neem dan contact op met support@bratpack.nl.