Kan ik een afbeeldingen klikbaar maken en laten vergroten?

Een afbeelding vergroten en klikbaar maken, kan heel gemakkelijk met een ‘fancy box’.

Wat moet je doen? Log in op het CMS systeem en navigeer naar de pagina waar je de afbeelding wilt bewerken. Nadat je een afbeelding hebt toegevoegd, selecteer je de afbeelding door er eenmaal op te klikken. Vervolgens klik je op het icoon ‘Link invoegen’ (CTRL+L).

Open het venster en klik op ‘Bladeren op server’. Met deze actie selecteer je nogmaals de afbeelding op de server. Vervolgens klik je op ‘Geavanceerd’ en type je in het vakje ‘Stylesheet-klassen’ het woord ‘fancy’ in. Klik op OK.

Sla de webpagina op zodat deze gepubliceerd wordt. Je afbeelding is nu aanklikbaar.

Let op: deze functionaliteit werkt niet op iedere website. Indien je ook gebruik wilt maken van deze functionaliteit, neem dan contact op met ons supportteam via support@bratpack.nl