Ik kan niet meer inloggen in het cms.

Het inloggen in het cms van Bratpack gaat bij de meeste van jullie al vanzelf. Waarschijnlijk hebben de meeste van jullie de inloggegevens ook automatisch opgeslagen. Dan gaat het inloggen natuurlijk veel sneller, omdat de gebruikersnaam en het wachtwoord al zijn ingevuld. Echter soms is dit niet het geval. Als je dan direct op inloggen klikt, dan ontvang je een foutmelding en lijkt het alsof dit aan het cms ligt. Je wordt namelijk wel doorgestuurd naar het cms, maar ziet alleen onderstaande melding verschijnen:

Gelukkig is dit probleem makkelijk op te lossen. Ga terug naar www.bratpack.nl en controleer of jouw gebruikersnaam én jouw wachtwoord zijn ingevuld en klik weer op 'Inloggen'. Je zult zien dat je dan wel in ons cms systeem komt.

Mocht je toch problemen houden, stuur dan een mail naar support@bratpack.nl met een printscreen van de foutmelding.