Ik heb problemen met mijn wachtwoord, wat nu?

Als je een probleem hebt met je wachtwoord, volg dan onderstaande stappen:

• Controleer of je gebruikersnaam en wachtwoord correct zijn ingevuld. De gebruikersnaam is altijd in de vorm van een e-mailadres (dus naam@domeinnaam.ext).
  • Controleer of de 'Caps Lock' van het toetsenbord uit staat. Het wachtwoord is namelijk hoofdlettergevoelig.

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Dan kun je via onze website een nieuw wachtwoord aanvragen. Klik hiervoor op 'Wachtwoord vergeten':

Vervolgens kun je jouw e-mailadres in onderstaand scherm invoeren:

Je ontvangt dan vrijwel direct een e-mail met verdere instructies. Ontvang je deze e-mail niet? Controleer dan de spam/ongewenste mailbox.