Hoe werkt het overzicht van de e-mailgroepen?

In de onderstaande afbeelding zie je een voorbeeld van een aantal aangemaakte e-mailgroepen in het overzicht:

1. Hier kun je de groepen bekijken, bewerken of verwijderen. Ook kun je de complete lijst exporteren naar een .csv bestand. Dat kan met de pijl gedaan worden.
2. Als er 2 kleine pijltjes naast 'Groepnaam' staat dan wordt hier gesorteerd op alfabetische volgorde.
3. Dit zijn alle actieve e-mailadressen binnen de betreffende groep.
4. De afmeldingen die je hier ziet zijn de afmeldingen per groep. Men kan, wanneer op de link afmelden klikt, kiezen om nooit meer mail te ontvangen van de desbetreffende nieuwsbrief verzender, maar men kan zich ook uitschrijven bij een groep.
5. Middels de zoekfunctie kun je verschillende groepen opzoeken. Je klikt dan op 'Zoeken' en het onderstande scherm verschijnt: