Hoe werkt het onderdeel content?

Via het menu Content kun je de pagina’s aanpassen zoals 'Home', ‘Over ons’ of ‘Contact’. Deze menu’s zijn vaak onderverdeeld in 'Content', 'Content overig' of 'Vrije pagina's'.

Klik in het linker menu op 'Content':

In dit overzicht kun je de onderdelen bekijken of wijzigen door op de icoontjes te klikken.

1. Onder de content pagina bevinden zich de onderdelen die op de website verschijnen inclusief de submenu's en sub submenu's. Hier worden vaak ook Home, Nieuws en Agenda onder geplaatst, met een link naar een andere pagina, die onder Content overig te bewerken is. Dit wordt zo ingevuld, zodat deze onderdelen evengoed in de navigatie/menu balk verschijnen. Indien de link (hieronder getoond in de afbeelding) is ingevuld dan dient deze pagina dus aangepast te worden onder ‘Content overig’:
  2. Onder Content overig staan alle teksten die niet in de navigatie/menubalk zitten, zoals bijvoorbeeld de tekst op de homepagina.
  3. Indien er een pijltje vóór de regel staat dan zit er een sub pagina onder de pagina of kan je deze plaatsen.
  4. Hier vind je het submenu 'Geschiedenis' en 'De naam van Bratpack' van 'Over ons'.
  5. Hier vind je de pagina's in het submenu die je kunt bewerken.

Onder vrije content kun je een pagina plaatsen die niet direct bereikbaar is, maar die middels een link in de tekst te bereiken is. Je maakt dan gebruik van een verborgen pagina. De verbogen pagina kun je bijvoorbeeld gebruiken om de ‘Algemene voorwaarden’ toe te voegen zonder dat deze in de navigatie zichtbaar is.

Klik hiervoor op ‘Vrije content’ en ‘Toevoegen’. Maak de pagina naar wens op en sla deze op. Zodra de pagina is opgeslagen verschijnt onderstaand scherm:

Kopieer de link aangegeven bij de rode pijl en voeg deze link toe op de gewenste pagina. Meer informatie over het toevoegen van een link vind je op Bratpack beheer - links.