Hoe voeg ik een PDF bestand toe?

Ga naar www.bratpack.nl en log in met jouw inloggegevens voor het beheersysteem van jouw website. Het toevoegen van een PDF bestand in de vorm van een link werkt vrijwel hetzelfde als het invoegen van een link op de pagina. Vaak wordt een PDF gezien als afbeelding, maar dat is niet correct.

Ga in het beheersysteem naar de pagina waar je het PDF bestand wilt plaatsen en klik op bewerken. Selecteer vervolgens het woord waar je het PDF bestand in wilt plaatsen: bijvoorbeeld "Klik hier voor een PDF" (stap 1) en vervolgens op "Link invoegen" (stap 2):

Het volgende venster verschijnt:

Klik op ‘Bladeren op server’. Je komt nu op een pagina terecht waar alle bestanden van je website staan. Upload een nieuwe PDF bestand of selecteer een bestand die je al eerder hebt geüpload.

Klik vervolgens op ‘Doelvenster’ en selecteer ‘Nieuw venster (_blank)’. Met deze instelling opent je bestand in een nieuw venster en verlaat de bezoeker je websitepagina niet.

Klik op ‘OK’ en de koppeling is gemaakt.