Hoe voeg ik een iFrame toe?

Wil je een iFrame plaatsen met bijvoorbeeld een klantenbeoordeling? Gebruik dan de Code-knop in het CMS. Deze code-knop zet de content om in html, zodat je de code van het iFrame tussen de content kunt plaatsen.

Heb je de iFrame-code bij de hand? Dan gaan we beginnen.

1. Kopieer de iFrame code, welk je hebt ontvangen.
  2. Ga in het CMS naar de pagina waar je de code wilt plaatsen en klik in het tekstvak op 'Code':

Zodra de tekst veranderd in code taal, plak je de code op de plaats waar je de video wilt plaatsen. Hier kun je indien nodig nog de afmeting van het frame aanpassen. Dit doe je door het getal bij width en height aan te passen. Als alles naar wens is ingesteld en opgemaakt, klik je op opslaan en de iFrame is geplaatst.