Hoe voeg ik e-mailadressen toe?

Ga naar nieuwsbrief.bratpack.nl en log hier in met jouw huidige inloggegevens voor het nieuwsbriefsysteem.

Navigeer naar het overzicht 'E-mailadressen' en klik op 'Toevoegen':

1. Vul de gegevens in waar een sterretje (*) bij staat.
  2. Selecteer een (of meerdere 1) groep(en) om het e-mailadres daar aan toe te voegen.
  3. Vink aan dat het nieuwe adres is aangemeld. Doe je dit niet dan wordt het adres niet gezien als aangemeld.
  4. Indien er vrije velden zijn: Selecteer dan in het lijstje een vrij veld en klik op de knop 'Toevoegen'. Je kunt nu een waarde invullen voor dit vrije veld. Het vrije veld is eenvoudig te verwijderen door op de prullenbak te klikken, de ingevulde gegevens gaan dan verloren.
  5. Klik op de knop 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.

Tip: Houd de control knop (ctrl) op jouw toetsenbord ingedrukt en klik vervolgens een voor een op de groepen die je wilt selecteren.

Je kunt op praktisch dezelfde manier de ingevoerde e-mailadressen wijzigen. Je dient dan alleen op de bewerk knop te klikken naast het e-mailadres dat je wilt wijzigen. Verwijderen kan middels de prullenbak.