Hoe maak ik een Google Maps afbeelding bij de contactgegevens?

Met een Google Maps afbeelding maak je het voor de klant makkelijker om je bedrijf te vinden. In dit artikel lees je hoe je een Google Maps locatie op een websitepagina plaatst.

1. Ga naar Google Maps en zoek je bedrijf via de zoekbalk.

2. Klik aan de linkerkant van het scherm op de drie strepen onder elkaar zodat het menu uitklapt.

3. Klik op ‘Kaart delen of insluiten’.

4. Er verschijnt een pop-up venster met twee tabbladen. Klik op ‘Een kaart insluiten’.

5. De pop-up vergroot en er verschijnt een kaart.

6. Kopieer de volledige code die hier verschijnt. Als je op ‘Html kopiëren’ klikt, dan wordt automatisch de volledige code geselecteerd.

7. Ga naar het CMS en login met je persoonlijke gegevens. Ga naar de pagina waar je de Google Maps locatie wilt plaatsen.

8. Klik op ‘Bewerken’ en klik in de editor op ‘Broncode’.

9. Plak de gekopieerde code in de editor en klik op ‘Opslaan’.