Hoe maak ik een fotoalbum aan?

Ga naar www.bratpack.nl en log bovenaan in met jouw inloggegevens.

In het beheersysteem bestaat de mogelijkheid om fotoalbums aan te maken. Je kunt de foto's één voor één toevoegen of met meerdere tegelijk middels de multi-uploader.

Navigeer in het hoofdmenu naar 'Foto albums' (stap 1) en klik op 'Toevoegen' (stap 2) voor een nieuw album of op 'Bewerken' (stap3) om een huidig album aan te passen:

Een fotoalbum kan in sommige gevallen gekoppeld zijn aan een nieuwsbericht. In dat geval is het verstandig om eerst het nieuwsbericht aan te maken, voordat u het fotoalbum aanmaakt.

Een nieuw album toevoegen

Je klik op 'Toevoegen' en vul hier een titel en desgewenst een omschrijving van het album in en klik op 'Toevoegen'.

Je komt terug op de pagina met de fotoalbums, met hieraan het nieuwe album toegevoegd:

Stap 1) Klik hier op het + teken om het menu uit te vouwen.
Stap 2) Klik vervolgens op 'Toevoegen' of 'Multi-Upload' om de foto's toe te voegen. *Zie hieronder 'Foto's toevoegen'.
Stap 3) Bekijk of bewerk hier de al toegevoegde foto's.
Stap 4) Vink de checkbox aan om vervolgens middels Stap 5) een selectie aan foto's in één keer te verwijderen.

* Foto's toevoegen

Je kunt ervoor kiezen om dit per foto te doen of met meerdere tegelijk.

Foto's per stuk toevoegen

Kies voor in een album voor 'Toevoegen'
1) Geef een naam aan de foto.
2) Upload een foto van jouw computer middels 'Bestand kiezen' en selecteer op jouw computer de gewenste foto.
3) Annuleer de actie indien hij niet goed is.
4) Voeg de geuploade foto toe.

Meerdere foto's tegelijk toevoegen

Kies voor 'Multi-Upload'. Je wordt doorgestuurd naar de pagina waar je de foto's tegelijk kunt uploaden:

Multi-upload venster

Hier klik je op 'Bestanden toevoegen' om op de computer de bestanden als volgt te kunnen selecteren:

Houdt bij het selecteren de ctrl-toets vast (zie op het toetsenbord), selecteer de gewenste afbeeldingen en klik op 'Openen'. Je kunt zo meerdere afbeeldingen in één keer toevoegen.

Heb je alle gewenste foto's geupload en wil je het album definitief toevoegen? Klik dan op de button 'Start upload' en de afbeeldingen zullen worden toegevoegd:

Het album is nu aangemaakt. Indien je de wijzigingen niet wenst op te slaan dan klik je op de button 'Annuleren' en anders op 'Opslaan'.