Hoe en waar kan ik inloggen in het nieuwsbriefsysteem?

Je hebt een persoonlijke inlognaam en wachtwoord ontvangen om in te loggen in het Nieuwsbriefsysteem. Ga naar http://nieuwsbrief.bratpack.nl/. Het volgende venster verschijnt:

Hier kun je inloggen met de inloggegevens die je van ons ontvangen hebt. Wachtwoord vergeten? Klik dan op de link 'Wachtwoord vergeten'. In het volgende scherm dat verschijnt, vul je jouw e-mailadres in en zul je binnen enkele minuten een nieuw wachtwoord ontvangen.