Google analytics gebruiker toevoegen

1. Ga naar google.com/analytics en log in met je Google account bij 'aanmelden'. Heb je nog geen Google account? Maak deze dan hier aan.

2. Klik op het tabblad Beheer en ga vervolgens onder Account naar Gebruikersbeheer. Heb je meerdere domeinen onder je Google account? Selecteer dan onder Property het gewenste domein en kies dan voor Gebruikersbeheer.

3. Daarna kan je onderaan de pagina bij Rechten toevoegen voor de rechten gaan toevoegen. Hier vul je het e-mail adres in van degene die je rechten wilt geven, alsmede welke soort rechten je wilt toekennen. Meer informatie over de soorten rechten lees je hier. Wanneer je Deze gebruiker per e-mail informeren aanvinkt, gaat er automatisch een melding per e-mail naar dit e-mail adres toe, ter bevestiging (dit is optioneel).

4. Klik op toevoegen en de gebruiker is toegevoegd. Afhankelijk van het vinkje, beschreven bij stap 4, wordt de gebruiker automatisch geïnformeerd.

Heb je over bovenstaande vragen of is het niet duidelijk?
Neem dan gerust contact met onze supportafdeling op want dan kijken we met je mee.