Content

In dit onderdeel staan alle menu’s die in de navigatiebalk op de website verschijnen. Dus de items ‘Over ons’, ‘Contact’, ‘Wat doen wij’ etc.

Het toevoegen en bewerken van deze content gaat heel gemakkelijk.

Als je op toevoegen heeft geklikt, dan kom je in onderstaand overzicht terecht waar je de onderdelen kunt voorzien van content:

  1. Vul hier de titel van het onderdeel in.
  2. De Menu titel is de titel die verschijnt als menukopje op de website. Vul je hier niets in, dan is het onderdeel niet zichtbaar in de navigatiebalk.
  3. Indien hier een link is ingevuld, dan zijn de vakken die je hieronder invult niet zichtbaar. De pagina is dan gekoppeld aan een type welke je kunt vinden onder Content Overig. Hier kan eventueel ook een externe URL ingevuld worden, maar dit wordt niet geadviseerd. Het is (in de standaard instellingen) namelijk niet mogelijk om deze link te openen in een nieuw venster, wat als gevolg kan hebben dat je de bezoeker kwijt bent. Wil je dit wel? Stuur dan een e-mail naar support@bratpack.nl.
  4. De slug wordt automatisch ingevuld en is gelijk aan de titel. Indien je een titel gebruikt die al elders gebruikt is, ontvang je een foutmelding en dien je de slug aan te passen. Als je het onderdeel eenmaal hebt opgeslagen, dan is de slug vaak niet meer te bewerken.
  5. Hier wordt de tekst van de betreffende pagina ingevuld.
  6. De paginatitel verschijnt in de browser bij het tabblad.

  1. Het is mogelijk om een formulier (bijvoorbeeld een contactformulier) te koppelen aan de pagina. De bezoeker kan dan op deze pagina direct een formulier invullen. Let op; dit formulier dient wel eerst aangemaakt te worden, voordat je deze kunt koppelen. Meer informatie over het aanmaken van formulieren vind je hier.
  2. Wil je graag het Agenda overzicht tonen op de pagina, dan vink je dit vak aan. Er verschijnt dan een klein overzicht met de komende agenda onderdelen (deze optie is niet in ieder CMS aanwezig).
  3. Ditzelfde geldt voor het Nieuws overzicht. Zodra je deze aanvinkt verschijnt deze op de pagina (deze optie is niet in ieder CMS aanwezig).
  4. Als de pagina volledig ingevuld is, dan sla je deze op.