Beveiligd fotoalbum

Indien je graag een fotoalbum op jouw website wilt, maar welke je niet graag openbaar wilt tonen, dan kunnen wij deze achter een inlogpagina hangen. Hiervoor kun je contact met ons opnemen. In de handleiding hieronder wordt door middel van afbeeldingen uitgelegd hoe je dit gebruikt.

Zodra je de beveiliging op jouw fotoalbum hebt vind je volgend overzicht in het Hoofdmenu:

Het fotoalbum kun je dan uitvouwen middels het plusje achter aan de rechterkant. Zodra je hier op klikt verschijnt het fotoalbum (1. hier maak je het fotoalbum aan zoals hier beschreven) en de Gebruikers (2. hier kun je een gebruikersnaam en een wachtwoord aanmaken, welke nodig is om het fotoalbum te kunnen bekijken).

Afhankelijk van jouw wensen, is het ook mogelijk om sommige fotoalbums te beveiligen en andere openbaar te laten. In dit geval kun je per album de beveiliging instellen:

1. Hier vul je de titel van het fotoalbum in en de slug wordt automatisch ingevuld.
  2. Door dit vakje aan te vinken wordt de beveiliging ingeschakeld en kan dit album alleen gezien worden na het invullen van een gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Eventueel kun je een inleidende tekst bij het album invoeren.
  4. Geef hier aan welke groep(en) dit album betreft. Indien het meer dan 1 groep betreft, houd je op het toetsenbord Ctrl in geklikt, terwijl je de juiste groepen selecteert.
  5. Als het album juist is opgemaakt dan sla je deze op en kun je middels het plusje vóór het album de foto's toevoegen.

Het aanmaken van gebruikers
Het aanmaken van gebruikers kan via Gebruikers. Klik op toevoegen zodat het volgende venster verschijnt:

1. Geef hier de gebruikersnaam in.
  2. Geef hier het wachtwoord in.

Het is mogelijk om maar één gebruiker aan te maken en deze inloggegevens naar meerdere personen te sturen. Er kunnen namelijk meerdere personen tegelijk ingelogd zijn in het fotoalbum.