Agenda

Houd jouw klanten goed op de hoogte van al jouw activiteiten door agenda items te plaatsen. Het plaatsen van de agenda items gaat heel gemakkelijk via ‘Agenda’ in het hoofdmenu.

Klik hier op toevoegen om een nieuw punt aan te maken. Je komt dan in het volgende scherm terecht:

1. Vul hier de datum van het agenda punt in.
  2. Indien er ook sprake is van een tijd, dan laat je het datum vak bij 1. leeg en vul je hier de datum en tijd in. Selecteer een datum en verschuif de blokjes van de tijd omhoog of omlaag, totdat je de juiste tijd hebt aangegeven. Druk dan op enter en de tijd en datum wordt opgeslagen.

Afhankelijk van het beheersysteem kan het er ook als volgt uitzien:

In dit geval vul je de begindatum met de begindatum (middels de schuifjes) in en vul je bij 2. de einddatum in.
  3. Geef een omschrijving van de activiteit aan.
  4. De slug wordt weer automatisch ingevuld.
  5. Vul de begeleidende tekst van de activiteit in.
  6. Selecteer, indien van toepassing, een groep.
  7. Kloppen alle gegevens? Klik dan op toevoegen en het agendapunt verschijnt op de website.