Mijn nieuwsbrief komt vaak bij mijn lezers in de spam box terecht. Wat kan ik hier aan doen?

Het kan voorkomen dat jouw nieuwsbrief bij jouw klanten in de spam box terecht komt. Hieronder staan een aantal tips om dit zoveel mogelijk te voorkomen:

• Gebruik zo min mogelijk afbeeldingen.
  • De tekst zo natuurlijk mogelijk (met zo min mogelijk opmaak) opgebouwd worden.
  • Goede adreslijsten, hoe vaker een nieuwsbrief wordt gebounced, hoe hoger de spam score. Je kunt het aantal hard en soft bounces bekijken via de nieuwsbriefdetails. Klik hiervoor op het bekijk icoon van de bewuste nieuwsbrief. Aan de rechterkant vind je dan een overzicht.
  • Gebruik het liefst een afzender waarvan het domein ook bij Bratpack draait en dan nog het liefst op dezelfde server.

Daarnaast kun je je jouw lezers ook vragen het afzenderadres toe te voegen aan hun adressenlijst.