Hoe voeg ik een onderdeel toe?

Je kunt onderdelen zoals informatie of afbeeldingen toevoegen via het CMS. Wanneer je informatie toevoegt verschijnt dat direct op de website. Het is dus raadzaam om de website erbij te houden om de wijzigingen direct te bekijken. Zodra je een wijziging hebt aangebracht sla je deze op. Dan ga je naar de website en klik je op F5 om de pagina te verversen.

Onderdelen toevoegen kan op twee manieren:

• Je kunt een item toevoegen door op het nieuw- icoon te klikken naast het item in het menu dat je wilt toevoegen. Deze optie is overigens niet overal aanwezig.

• Je kunt ook eerst naar het overzicht gaan van het onderdeel en daar op het toevoegen-icoon te klikken:

Toevoegen Icoon Of de button Toevoegen Button.

Na het klikken op deze knoppen komt je in de pagina terecht waar je de content in het tekstvak kunt toevoegen en via de editor kunt opmaken.