Hoe vergroot ik het aantal regels in beeld?

In het CMS systeem worden er standaard 10 regels in de overzichtspagina getoond. Indien je meer dan 10 regels heeft aangemaakt kun je deze regels (tot 500) allemaal tonen in het overzicht. Het aantal regels wordt onderaan het overzicht als volgt getoond:

In dit voorbeeld zijn er dus in totaal 130 regels aanwezig en worden er maar 10 getoond. Wil je dat alle 130 regels direct in het overzicht staan? Klik dan op het pijltje (aangegeven met de rode pijl) en selecteer de juiste hoeveelheid regels, zodat alles getoond wordt:

Houdt er wel rekening mee dat je dit opnieuw moet instellen zodra je opnieuw inlogt.