Hoe stel ik Outlook 2003 in zodat ik mijn e-mails kan ontvangen?

Op deze pagina wordt op een eenvoudige manier uitgelegd hoe een emailadres in Outlook 2003 ingesteld moet worden. Hierbij is de Nederlandstalige Outlook gebruikt.

Open Outlook 2003. Ga vervolgens naar Extra ---> E-mailaccounts:

E-mailaccounts navigatie

Het volgende venster verschijnt:

e-mailaccounts beheren

Selecteer het veld “Een nieuwe e-mailaccount toevoegen” en klik vervolgens op “Volgende”. Het volgende venster verschijnt:

Servertype keuze

Selecteer in dit venster “POP3” en klik op “Volgende”. Het volgende venster verschijnt:

instellen van een Pop3

Hier dien je de volgende velden in te vullen:

• Naam, vul hier jouw naam in zoals deze dient te verschijnen bij de ontvangers van jouw emailberichten.
  • E-mailadres, vul hier jouw standaard emailadres in.
  • Gebruikersnaam, deze heb je van Bratpack ontvangen en is altijd in de vorm van “uwnaam@domeinnaam.xx”
  • Wachtwoord, deze is door Bratpack verstrekt en hoofdlettergevoelig.
  • Inkomende e-mail (POP3), dit is altijd mail.domeinnaam.xx.
  • Server voor uitgaande e-mail (SMTP), deze is afhankelijk van de provider waar je jouw internetverbinding heeft ondergebracht. Op onze support pagina vind je ook een overzicht van SMTP servers van Nederlandse internet providers.

Zodra je klaar bent met invullen klik je op “Volgende”. Het volgende venster verschijnt:

Procedure voltooid

Het emailadres zal nu naar behoren werken.